Shandong Jute Pipe Industry Co., Ltd. 6,200 tone o oloa u'amea filo filo vanadium o lo'o tu'u sa'o atu i le galuega faaniukilia a Changjiang.

I le aso 7 Fepuari, na tuʻuina saʻo ai e le kamupani paipa paipa Shandong 6200 tone o le vanadium o loʻo i ai rebar mo Hainan Changjiang galuega faaniukilia mo le fausiaina o motu faaniukilia i vaega autu o le iunite 4, lea na toe faʻamaonia ai le faʻailoga o le "Luyou brand" rebar i totonu. le fa'aogaina o galuega faaniukilia.

ata1

Talu mai lenei tausaga, Shandong jute paipa Alamanuia Co., Ltd. ua mausali i le galuega deployment a le vaega ma le kamupani faʻasoa soʻotaga, taulai atu i comprehensively faalauiloaina faatekinolosi upgrades, pipii atu i maketi taitai e aunoa ma se deviation ma optimization fausaga.Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi faaniukilia i totonu o le atunuʻu, o loʻo faʻaauau pea ona taulaʻi le au maketi i galuega faʻainisinia autu, ma o mea faufale oloa o loʻo faʻatatau i galuega tetele faufale e pei o le fausiaina o le atunuʻu ma fale iloga.Faʻaauau le faʻasaga saʻo o le maketi, faʻalagolago i le faʻaogaina o le tensile ma le seismic o le "Luyou brand" vanadium o loʻo i ai le faʻamalosia o le seismic ma le malosi sili ona maualuga i Saina, ma faʻalauteleina le faʻaogaina o le fanua o le vanadium o loʻo i ai le faʻamalosia malosi i galuega faʻainisinia autu.

ata2

E tusa ai ma le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia o le galulue faʻatasi, o le a matou tuʻuina atu le auaunaga faʻagasologa atoa mai le gaosiga, faʻatau ma felauaiga, ma faʻaleleia lelei le filifiliga maketi i le mana faʻalapotopotoga, faʻaalia i le faʻatinoina ma le faʻatinoga.Faʻaauau le faʻalauiloaina o le faiga faʻavae ma le faʻataʻitaʻiga o vaega laiti ma micro, faʻagaoioia tagata faʻatau, faʻalauiloa oloa maualuga mo galuega tetele i maketi faʻaitulagi ma faʻalauteleina le liʻo o tagata faatau maualuga a le kamupani


Taimi meli: Mati-04-2022
  • Fa'asalaina
  • Uamea Corten
  • Pipa Uamea Su'esu'e Sa'o
  • Paipa Uamea Lavea