maketi paipa uamea seamless e le o mautinoa

11 aai uamea aiga faaauau pea ona pau i Yin mode.Finish oloa, i le faaopoopo atu i le tau averesi o vevela taavale i lalo i le sili atu i le 60 yuan, puipui mafiafia seamless paipa uamea i lalo i le 20 po o le 30 yuan faapepe. vaiaso talu ai, ae o lenei mamanu o le faaitiitia faifai pea e sili atu foi wearying.Billet tau talu mai ananafi pa'u itiiti, i lenei aoauli e faaauau pea ona faia mo le pa'ū.O le siosiomaga tau fefaʻatauaʻiga maketi paipa uamea seamless atoa e fai si malulu.

paipa uamea carbon

I lenei vaiaso, o le maketi na faatofa atu mo se taimi le tumau i le tulaga o le pa'ū, ae pei ona fai mai le tusitala i le amataga o aso, ina ua mavae le tulai mai ma le pa'ū muamua, o le maketi mafiafia o le paʻu uʻamea seamless maketi i le vaitaimi vaivai, e ui lava o le faaputuputuina o foam. ua oomiina lelei, o le taimi puupuu toe pa'ū toe faaitiitia le avanoa.Ae o le lagona atoa e le o se pau i le nofoaga, o loo i ai pea le maketi i se mamanu vaivai.I se taimi lata mai, ona o le xiongan ma isi autu o tala lelei taumatematega. leai se fua, puupuu ma le iloa lelei

Lagolago, o le maketi atoa e talepe le le mafai ona faʻaauau pea ona malepe.

DSC03097

Ae ui i lea, o le gaosiga i le atoatoa gafatia, puipui mafiafia seamless paipa fale gaosi oloa o loo i ai foi se tulaga siitia i le lumanai lata mai. Faatasi ai ma le tightening o faiga faavae tau tupe a le atunuu, tele ma feololo pisinisi lagona le lava i le tupe faavae turnover, ma laiti ma feololo- tele pisinisi e faigata ona fetaomi, o lea o le faatinoga lautele e fai si weak.From manatu faaalia maketi, mai le faatauga laiti laiti ma feololo tele faaitiitia, e mafai foi ona avea o se faamaoniga.O le mafuaaga lea o le maketi - saʻo i lalo, ma le uamea. O le naunautaiga o le gaosiga o mill ua maualuga se tasi o mafuaaga autu.

Ae o lenei manatu na faʻamaonia i lenei vaiaso, 3000 points latalata i le feiloaiga ma le lagolago, toetoe lava lua aso le umi o le ea i le 3000 points e tau ai, faʻaauau.

Seesaw, e ui lava e maualalo le te'i, ae ua faateleina le tulaga uamea uamea paipa, o le po nei e le pulea le toe maualalo maualalo, ae manao e oso i luga.

B: Ou te fefe o le a matua faigata lava. O le tusitala e manatu, o lenei vaiaso o le mafuaaga autu revolves i luga o le taunuuga o le maketi psychology ma tupe faavae faagaoioia, pe a malepe i le 3000, ma – alu i lalo, o le maketi psychology e aliali mai le avanoa o le popolevale. tele, maketi mata'utia e mafai foi ona toso i lalo. Afai - alu uma i le 3000

Fa'ailo fa'afefete, o le tau atoa maketi o le mafiafia - pa puipui seamless paipa u'amea fefe pea Yin mate.


Taimi meli: Iuni-03-2019
  • Fa'asalaina
  • Uamea Corten
  • Pipa Uamea Su'esu'e Sa'o
  • Paipa Uamea Lavea