Atina'e aga'iga ole fa'ameamea fa'apa'u u'amea seamless faagasologa

Atina'e aga'iga ole fa'ameamea fa'apa'u u'amea seamless faagasologa

Fa'atosina paipa u'amea gaosi atina'e ma malosi

O le fua ma le faʻamalosia o kamupani faʻaonaponei paipa uʻamea faʻavaomalo ua avea ma masani, aemaise lava le faʻaogaina o le gaosiga o le gaosiga o le ipu uamea.

O le maualuga, o le lalolagi pito i luga 10 gaosi paipa uamea seamless, o le gaosiga o le gaosiga o paipa uamea seamless o le lalolagi na maua ai le 80% o le aofaʻi o le gaosiga.Arcelor i le pito i luga.

O le malosi u'amea o le kamupani, krupthyssen seamless paipa paipa, otto kupp ma arcelinox sili atu uma 2 miliona tone.

O le fua tele ma le faʻamalosia o le kamupani sino-arcelor, lea ua oʻo atu i le 3.5 miliona i le gaosiga o paipa uʻamea, ua matua faʻaitiitia ai le faʻatau ma le faʻafefeteina o tau o mea mata.

Aafiaga, e faʻaleleia ai le gaosiga lelei ma le lelei o oloa e iai foʻi faʻamanuiaga sili.

空心圆钢管(1)

E sili atu nai lo le 16 gaosi paipa uamea i Saina, e le aofia ai le tele o pisinisi tumaoti, le tele o tiasteel.

Aʻo leʻi mafai ona naʻo le 1 miliona t, o Saina o le tele o le faʻaaogaina o le gaosiga o paipa uʻamea i le lalolagi.

E tusa ai ma le manatu o le atiina ae seamless uamea paipa falegaosimea o nanbao beitai, lea ua fuafuaina e le lalolagi lautele, o le gaosiga faaletausaga o taigang ma baosteel e 2.5 miliona ma 1.5 miliona tone faasologa.

O le fua o le fa'aogaina o paipa u'amea gaosi u'amea gaosiga pisinisi, e fa'aleleia atili ai le fa'atonuga o le gaosiga o paipa u'amea i Saina, fa'alauiloa le u'amea seamless.

Atina'e maloloina ole falegaosimea.

E gaosia paipa u'amea e leai ni mea faigaluega tetele

O le tele-fua gaosiga meafaigaluega o gaosi paipa uamea seamless o se isi tulaga o le atinae o gaosi paipa uamea seamless i le lalolagi.I le seneturi lona luasefulu

I le vaitau o le 1970, e na o le 50t ogaumu uamea, o le fua o le gaosiga e na o le 300,000 t / a.

O le ogaumu AOD e tele fua, o le malosi o le ogaumu na oʻo i le 150t luga, o le fua o le gaosiga e oʻo atu i le 1 miliona ta.

I le taimi nei, o le ogaumu gafatia o seamless uamea paipa falegaosimea i Saina e le tele, na o baosteel vaega AOD ogaumu sili atu nai lo 100t.Therefore, tisco ma bao

O le a fausia e le kamupani paipa u'amea fou le gaosiga o masini fa'ameamea e fa'aitiitia ai le fua o le gaosiga e ala i le fa'asino i le tulaga fa'ava-o-malo o le gaosiga o le u'amea tetele.

Ben, fa'afetaui le mana'oga o maketi.

fasi paipa uamea

Fa'alautelega fa'apitoa o le gaosiga o paipa u'amea, ina ia mafai ona fa'amalieina le mana'oga o le maketi, o lo'o fa'alauteleina pea fa'amatalaga a le au gaosi paipa u'amea, aemaise lava o le lautele o le slab o lo'o fa'atupula'ia pea. ipu punaoa.O le faalauteleina o le 400 faasologa Cr seamless uʻamea fale paipa o le a avea ma vaega o seamless fale paipa paipa i Saina

O se tasi o itu taua o le fetuunaiga o fausaga o ituaiga aiga. O le fua faatatau o Cr - Ni sila i Cr sila i le lalolagi e masani lava 75:25

O le fua faatatau e sili atu ona maualuga, 90:10 i Saina, ma 91.3:8.7 i tisco i le 2003. O le mea lea, o le faʻalauteleina ma le atinaʻeina o Cr seamless paipa paipa.

Gaosiga ma le faʻaaogaina o le galuega autu lea a le au gaosi paipa uʻamea i China.Tisco e fuafua e gaosia le fua o le Cr - Ni sila i le Cr sila i le 2004

I le lumanaʻi, o le a faʻateleina le faʻatupulaia o le gaosiga o le uʻamea Cr i le faʻateleina o le manaʻoga. Faʻaoga talafeagai o le nickel laʻititi pe leai.

E le gata ina fa'aitiitia le tau o fa'aaumea fa'alava uamea, ae o lo'o iai fo'i le taua.

Fa'ata'ita'iina le fa'ameamea fa'atekonolosi gaosiga o nei ituaiga u'amea e fa'afetaui ai le mana'oga o maketi o le fa'atuputeleina fo'i lea o le fa'atupuina o le u'amea o le gaosiga o paipa uamea i Saina.


Taimi meli: Iuni-03-2019
  • Fa'asalaina
  • Uamea Corten
  • Pipa Uamea Su'esu'e Sa'o
  • Paipa Uamea Lavea